Taksi Häme & Taksi Helsinki yhteistyöhön

Taksi Helsinki laajenee edelleen – taksin voi pian tilata myös Kanta-Hämeessä numerosta 0100 0700

Taksi Helsinki on tehnyt yhteistyösopimuksen Taksi Hämeen taksivälityksen siirtymisestä Taksi Helsingin palvelukeskukseen. Kanta-Hämeen taksiasiakkaita palvelee kesäkuusta alkaen myös Taksi Helsingin puhelinpalvelu sekä tilaussovellus 0100 0700.

Taksi Helsingin ja Taksi Hämeen kesäkuussa käynnistyvä yhteistyö sisältää matkaketju- sekä teknologiayhteistyötä ajovälityksen osalta. Tavoitteena on, että Kanta-Hämeen alueella taksitilaukset voi 1.6.2019 lähtien tehdä nykyisin käytössä olevan 0600 55 1111 puhelinpalvelun lisäksi numerosta 0100 0700, sekä 0100 0700 -tilaussovelluksella. Kanta-Hämeen yritysasiakkaiden taksitilaukseen on jatkossa tarjolla mm. Taxi Butler ja Internet Booker -palvelut.

– Yhteistyö Taksi Hämeen kanssa palvelee tavoitettamme laajentua valtakunnalliseksi toimijaksi. Nyt olemme jo Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pohjois-Savossa sekä pääkaupunkiseudulla. Kesäkuusta alkaen asiakas voi tilata taksin turvallisesti ja nopeasti samasta numerosta myös Kanta-Hämeessä, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

– Taksi Helsingillä on määrätietoinen strategia markkinoiden laajentamiseen. Taksi Hämeellä on ainutlaatuinen tilaisuus olla yhteistyökumppani Suomen suurimman tilausvälitysyhtiön kanssa ja hyödyntää yhteistyökumppanimme osaamista, teknologiaa, markkinointia ja myyntiä sekä kilpailutusasiantuntemusta. Yhteistyön avulla vahvistamme alueellisesti Taksi Häme -brändiä, tehostamme yhtiön välitystoimintaa ja haemme henkilöstösäästöjä sekä synergiaetuja teknologiasta ja puhelinvaihderatkaisusta. Suhtaudumme tulevaan yhteistyöhön erittäin positiivisella mielellä, sanoo Taksi Hämeen toimitusjohtaja Juha Sirviö.

Taksi Hämeen toiminta-alue käsittää koko Kanta-Hämeen alueen. Yhteistyön käynnistyessä Taksi Helsingin palvelukeskus välittääkin taksit Hämeenlinnaan, Hattulaan, Janakkalaan, Valkeakoskelle, Pälkäneelle, Forssan seudulle, Riihimäelle, Lopelle ja Hausjärvelle. Samalla Taksi Hämeen välityshenkilökunta siirtyy Taksi Helsingin työnjohdon alaisuuteen.

Lisätietoja:

Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, jari.kantonen@taksihelsinki.fi, p. 040-543 1438
Juha Sirviö, toimitusjohtaja, Taksi Häme, juha.sirvio@aluetaksi.net, p. 040-860 9116

Taksi Helsinki Oy
Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.

Taksi Häme
Taksi Häme (Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy) on autoilijoiden omistama tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Välitämme maan luotetuimmat taksikyydit toiminta-alueellamme asuville yli 210 000 ihmiselle. Tavoitteenamme on korkea asiakastyytyväisyys, ympäristöpolitiikka on osa yhtiömme yhteiskuntavastuuta. Seuraamme ja kehitämme toimintaamme osaavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Taksimme ovat nykyaikaisia, vähäpäästöisiä ja turvallisia. Taksi Häme on Turvallisesti Tuttu.

Takaisin