Taksi Helsinki aloitti taksikyytien välittämisen Lahdessa 12.12.

Taksi Helsinki aloitti taksikyytien välittämisen Lahdessa tänään

Lahden seudulla saa tästä päivästä alkaen tilattua taksin Taksi Helsingin palvelunumerosta 0100 0700 sekä Valopilkku, Taksi Helsinki- ja 0100 0700 -sovelluksella. Varsinaisen taksipalvelun alueelle toimittaa Taksi Helsingin yhteistyökumppani Taksi Häme.

Keväällä 2019 tehdyn yhteistyösopimuksen myötä Taksi Helsinki aloitti Taksi Hämeen taksikyytien välittämisen ensin Kanta-Hämeessä. Taksi Hämeen laajentumisen myötä Taksi Helsinki vastaa nyt myös kyytien välittämisestä Lahden alueella. Torstaista 12.12. alkaen Lahden alueella voi tilata taksin Valopilkku-sovelluksen lisäksi numerosta 0100 0700, sekä Taksi Helsinki- ja 0100 0700 -tilaussovelluksilla. Lisäksi Lahden alueen yritysasiakkaiden taksitilaukseen on tarjolla automaattinen taksintilauspalvelu Taxi Butler sekä Internet Booker -palvelu.

Taksi Hämeen ja Taksi Helsingin laajeneminen Lahteen oli alun perin tarkoitus toteuttaa vasta ensi vuoden alussa. Suunnitelma konkretisoitui odotettua aiemmin Lahden aluetaksin keskeytettyä yllättäen Valopilkku-tilausten ajamisen kesken sopimuskauden. Yllättävä tilanne aiheutti Lahden sadoille Valopilkku-asiakkaille tilapäisiä hankaluuksia taksin saamisessa. Tilanne saatiin korjattua muiden innokkaiden autoilijoiden avulla ja kyytejä välitetään taas normaalisti Lahdessa. Taksi Helsinki pahoittelee yllättävästä tilanteesta aiheutunutta haittaa.

– Taksi Hämeen hieno reagointi ongelmatilanteessa, palvelualttius sekä nopea vastaaminen kysyntään osoittavat sen, miksi he ovat loistava ja luotettava yhteistyökumppani valtakunnallisessa laajenemisessa. Olemme nyt tyytyväisiä päästessämme käynnistämään toimintamme Lahdessa. Palvelemme tällä hetkellä asiakkaita pääkaupunkiseudun, Kanta-Hämeen ja Lahden lisäksi Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pohjois-Savossa sekä Kittilän ja Levin alueella, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

– Meille oli selvää, että reagoimme nopeasti saadessamme tiedon asiakaspalvelun katkoksista Lahden alueella. On tärkeää, että asiakkaiden luottamus tilausvälitykseen säilyy, vaikka mitä tapahtuisi. Olemme iloisia, että saimme mahdollisuuden lähteä Taksi Helsingin kumppanina laajenemaan myös Lahden seudulle, sanoo Taksi Hämeen toimitusjohtaja Juha Sirviö.
Taksi Hämeen toiminta-alue käsittää Lahden lisäksi koko Kanta-Hämeen alueen. Yhteistyön käynnistyessä Taksi Helsingin palvelukeskus välittää Taksi Hämeen autot Lahteen, Hämeenlinnaan, Hattulaan, Janakkalaan, Valkeakoskelle, Pälkäneelle, Forssan seudulle, Riihimäelle, Lopelle ja Hausjärvelle.

Lisätietoja
Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy, jari.kantonen@taksihelsinki.fi, puh. +358 40 543 1438
Juha Sirviö, toimitusjohtaja, Taksi Häme (Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy), juha.sirvio@aluetaksi.fi, puh. +358 40 860 9116

Taksi Helsinki Oy
Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.

Taksi Häme
Taksi Häme (Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy) on autoilijoiden omistama tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Välitämme maan luotetuimmat taksikyydit toiminta-alueellamme asuville yli 210 000 ihmiselle. Tavoitteenamme on korkea asiakastyytyväisyys, ympäristöpolitiikka on osa yhtiömme yhteiskuntavastuuta. Seuraamme ja kehitämme toimintaamme osaavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Taksimme ovat nykyaikaisia, vähäpäästöisiä ja turvallisia. Taksi Häme on Turvallisesti Tuttu.

Takaisin