TAKSI HÄMEEN TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaselosteessa kuvaamme, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi. Henkilötiedoilla tarkoitamme tietoja, joista sinut on mahdollista tunnistaa. Tietosuojaselosteessa Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy on jäljempänä ”Taksi Häme”, sekä ”sinä” on jäljempänä kuka tahansa yhtiömme toiminnan kanssa tekemisissä oleva henkilö (asiakas, työntekijä, yhteistyökumppani tai muu asianomainen osapuoli).

REKISTERINPITÄJÄ

Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy (Y-tunnus 0944689-3)

Visamäentie 33

13100 Hämeenlinna

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN KÄYTTÖTARKOITUS

Taksi Häme kerää ja käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Tarjotakseen ja tuottaakseen kyydinvälityspalvelua. Kehittääkseen, parantaakseen ja tilastoidakseen palvelua. Hallitakseen varauspyyntöjä. Varmistaakseen tarvittavan asiakaspalvelun. Hallinnoidakseen asiakastilejä. Hyödyntääkseen tietoja markkinoinnissa ja tiedottamisessa. Selvittääkseen ongelmia ja väärinkäytöksiä. Palvelun laadun parantamiseen. Puheluiden seurantaan. Oikeudellisiin tarkoituksiin.

Henkilötietojasi voidaan käyttää Taksi Hämettä koskevan mainonnan kohdentamisessa kolmansien osapuolten alustoilla, mikäli olet antanut tähän suostumuksesi.

OIKEUSPERUSTEET

Oikeusperuste tietojesi käsittelyyn on, jotta voimme täyttää sopimussuhteisiin perustuvat velvollisuutemme ja tarjota sinulle palveluitamme. Mikäli vaadittavia henkilötietoja ei anneta, meillä ei ole mahdollisuutta tarjota sinulle palvelujamme.

KÄSITELTÄVÄT HENKILÖTIEDOT

Käyttämällä palvelujamme verkkosivujemme, mobiilisovelluksemme, puhelimen tai sähköpostin kautta voimme kerätä sinulta seuraavia henkilötietoja: Nimi, puhelinnumero, osoitetiedot ja sähköpostiosoite. Tallennamme järjestelmiimme tilauksista matkatietoja, päivämääriä, kellonaikoja ja gps sijainteja. Mikäli tilauksen puolestasi on tehnyt kolmas osapuoli, saatamme saada sinusta tietoja sopimuksen tekijätaholta. Kolmannen osapuolen nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tilattuaan asiakkaalle taksin, saattavat näkyä tilausta hoitavan taksin välityslaitteella. Voimme kerätä yhteydenotoissa ja arvosteluissa antamiasi tietoja.

HENKILÖTIETOJEN SIJAINTI JA TIETOTURVA

Taksi Häme käyttää tilausvälitysjärjestelmänä ruotsalaista Taxi Caller Nordic AB:n välitysjärjestelmää.https://www.taxicaller.com/en/privacy-policy. Tilaustietojasi tallennetaan järjestelmään ja säilytetään 36kk. Puhelinkeskuksenamme toimii yhteistyökumppanimme 02 taksi Oy, joka säilyttää puhelutallenteet 120 päivää. https://02taksi.fi/tietosuojaseloste Yhtiöllemme työskentelevät henkilöt saavat käyttää henkilötietoja työssään, ja heillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.  Käyttämämme tallennuspalvelimet ovat salattuja ja suojattuja tietojen katoamisen varalta.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Käsittelemme tietojasi Taksi Hämeen sisällä vain tämän tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin. Henkilötietojasi voidaan käyttää ja luovuttaa myös maksujen käsittelyä, laskutusta ja perintää varten. Henkilötietoja saatetaan jakaa myös kolmannen osapuolen analytiikkapalvelujen tarjoajien kanssa. Kuljetustilauksissa mainittuja tietojasi voidaan jakaa taksinkuljettajien ja autoilijoiden käyttöön, siltä osin kuin ne ovat tilauksen toteutumista varten tarpeellisia. Kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme seuraavia palveluntarjoajia: Taxi Caller AB, 02 Taksi Oy, Goodwill Tilit Oy, Fennoa Oy, Google Inc., Facebook, Whatsapp, Microsoft Corp, Telia Oy ja Semel Oy.

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan tai poistamaan virheelliset, epätarkat, tarpeettomat tai vanhentuneet tietosi.

Voit pyytää tietoja käyttämistämme henkilötiedoistasi tai pyytää oikaisemaan tai poistamaan tietojasi sähköpostitse osoitteesta: toimisto@aluetaksi.net

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN

Tietosuojaseloste on päivitetty 30.1.2023. Päivitämme tietosuojaselostettamme siltä osin kuin on tarpeellista esimerkiksi yhteistyökumppaniemme vaihtuessa tai lainsäädännön muuttuessa.