Toiminta-alueet Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Hyvinkää

Toiminta-alueet Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Hyvinkää

Tarkista nopeasti selkeästä kartasta, missä kaikkialla palvelemme. Toiminta-alueemme on laaja, ja se käsittää koko Kanta-Hämeen alueen, osan Pirkanmaata ja Hyvinkään. Kyyditsemme asiakkaitamme yli kuntarajojen.

Taksin tilaat mutkattomasti 24/7 palvelunumerostamme 0200 55 111 (1,75 €/puh. + 0,049 €/sek, jonotus maksaa pvm tai mpm:n) tai lataa meidän sovellus, sovelluksella tilaaminen on maksutonta.

Lataa Taksi Häme -sovellus: Google Play & App Store.

Lataa Taksi Hyvinkää -sovellus: Google Play & App Store.

Kanta-Häme

Turvallinen taksi Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Forssassa ja Hyvinkäällä

Turvallinen taksi Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa

Taksi Häme - turvallisesti tuttu

Taksi Häme on kattava turvallinen ja hämäläisille tuttu taksipalvelu. Kun tarvitset kyytiä missä ja minne tahansa, soita Taksi Hämeen 24h vuorokaudessa päivystävään palvelunumeroon 0200 55 111 (1,75 €/puh. + 0,049 €/sek, jonotus maksaa pvm tai mpm:n).

Taksi Häme tarjoaa taksi- ja tilausajopalvelut yksityisille ja yritysasiakkaille. Meillä sinua kyyditsevät aina kokeneet ja luotettavat kuljettajat ja ajanmukaisesti varustelluissa taksiajoneuvoissamme matkustat mukavasti myös vähän pidemmän matkan. Taksi Häme palveleekin aina Jokioisilta Lammille ja Hyvinkäältä Pälkäneelle ja kaikkialla tällä välillä – ja tarvittaessa vielä kauemmaksikin. Tarvitsetko kenties kyytiä lentokentälle, sekin onnistuu!

Taksipalvelumme keskiössä on asiakas. Haluamme tarjota ennen kaikkea mukavaa ja joustavaa taksipalvelua. Meille on tärkeää, että sinä asiakkaana pääset perille haluamaasi aikaan, luotettavasti ja turvallisesti.

Paljonko maksaa taksi paikasta A paikkaan B? Voit laskea kuljetusmaksun ennakkoon kätevästi tariffilaskurillamme. Pidemmistä kuljetuksista annamme myös mielellämme tarjouksen, jätä tarjouspyyntö ja palaamme sinulle pikimmiten!

Taksipalvelut senioreille
Taksin kuljettaminen on kirjaimellisesti palveluammatti ja meille on kunnia voida työllämme auttaa esimerkiksi ikääntyviä ihmisiä, joille palvelujen saatavuus on haasteellisempaa, joko liikuntarajoitteen, oman auton puuttumisen tai haja-asutusalueella asumisen vuoksi. Kuljetamme asiakkaitamme niin pankkiasioille kuin kauppaan ja terveyskeskukseenkin.

Taksikyydit joka tilanteeseen
Onpa kyseessä sitten lentokenttäkuljetus, tai polttariseurueen kuljetuspalvelu, voit tilata taksin kätevästi meidän kauttamme. Kuinka monta henkilöä matkassa on mukana? Henkilöautoissamme voimme kyyditä kuljettajan lisäksi neljä henkilöä ja tilataksien henkilömäärä on kahdeksan.

Yritysasiakas, lue lisää yrityspalveluistamme tästä.

Kattava toimialue
Toimimme laajasti Kanta-Hämeen alueella. Palvelumme kattaa Hämeenlinnan, Riihimäen ja Forssan lisäksi myös alueen pienemmät paikkakunnat, kuten Turenki, Hattula, Jokioinen, Ypäjä, Tammela, Loppi, Hausjärvi, Tuulos, Janakkala, Humppila, Lammi, Kalvola ja Renko. Kyyditsemme asiakkaitamme tietysti myös yli kuntarajojen. Taksi Hämeen auton saa tilattua myös Valkeakoskella ja Hyvinkäällä.

Voit tilata taksin kätevästi joko palvelunumeron kautta puh 0200 55 111 tai sovelluksen kautta.

Lataa Taksi Häme -sovellus: Google Play & App Store

Lataa Taksi Hyvinkää -sovellus: Google Play & App Store

Pirkanmaa

TAKSI HÄME – Pirkanmaalla myös Valkeakoskella ja Pälkäneellä

TAKSI HÄME – Pirkanmaalla myös Valkeakoskella ja Pälkäneellä

Välitämme taksikyytejä nyt myös Pirkanmaan alueella. Kauttamme voit tilata laadukkaat taksipalvelut niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tarjoamme taksikyytejä yli kuntarajojen.

Taksi Hämeen kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajat vievät sinut ja seurueesi perille sinun aikataulusi mukaisesti. Voit tilata taksin joko puhelimitse 24h päivystävästä palvelunumerosta 0200 55 111 (1,75 €/puh. + 0,049 €/sek, jonotus maksaa pvm tai mpm:n) tai kätevästi Taksi Häme-sovelluksen kautta.

Monipuoliset kuljetuspalvelut
Tarjoamme kattavat taksi- ja kuljetuspalvelut. Ydinosaamistamme on henkilökuljetukset reaaliaikaisena tai ennakkotilauksena. Voit tehdä molemmat tilaukset soittamalla tai applikaation kautta. Kuljettajillamme on hyvä paikallistuntemus ja vuosien kokemus ammattiautoilusta. Juhlapyhinä varaudumme lisäämällä kuljettajia ajovuoroihin.

Meiltä myös taksipalvelut yritysten moninaisiin tarpeisiin. Tarjoamme niin laadukkaat premium-tason VIP-kyyditykset nopeallakin varoitusajalla, kuin isompien työporukoiden ennakkoon varatut tilausajotkin. Teemme myös palvelusopimuksia yritysten kanssa, ota siis yhteyttä ja keskustellaan taksipalveluiden tarpeistanne.

Ajoneuvoissamme kulkeutuvat tarpeen tullen myös erilaiset tavarat ja pienpaketitkin. Lisäksi tarjoamme mm. kunnille ateriakuljetussopimuksia, jolloin viemme ateriakuljetukset esimerkiksi haja-asutusalueiden ikäihmisille. Kysy lisää!

Taksi Häme - turvallisesti tuttu

Paikallinen taksi – Valkeakoski ja Pälkäne
Taksi Häme on Hämeen maakunnissa tunnettu ja tuttu taksi. Meidän kuljettajillamme on hyvä paikallistuntemus ja olemme laajentaneet toimintaamme myös Pirkanmaan alueelle Valkeakoskelle ja Pälkäneelle. Meiltä voit tilata taksin joka tilanteeseen.

Taksikuljetuksen nopeaan tarpeeseen saat Taksi Hämeeltä. Kalustomme kattaa henkilöautoja ja tilatakseja, joilla voimme kuljettaa 1-8 henkilöä. Meiltä voit tilata taksin akuutisti tai ennakkoon. Kuljetukset myös isommille porukoille onnistuvat ennakkotilauksella, olipa kyse sitten yrityksen henkilökunnasta tai vaikkapa polttariporukasta.

Kun oma autoilu ei tule enää kysymykseen, kyyditsemme ammattitaidolla ikäihmisiä asioita hoitamaan. Taksilla sujuu kätevästi niin kauppareissut, pankkiasiat kuin kiireettömät terveyskeskuskäynnitkin.

Edullinen kyyti
Taksi Häme tarjoaa erilaisten tapahtumien (kuten messut, konsertit, juhlat ja näyttelyt) aikaan kuljetukset kampanjahintaan. Seuraa ilmoitteluamme!