Turvallinen taksi Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa

Taksi Häme on koko Kanta-Hämeen alueen kattava turvallinen ja hämäläisille tuttu taksipalvelu. Kun tarvitset kyytiä missä ja minne tahansa Hämeenlinnan seudulla, soita Taksi Hämeen 24h vuorokaudessa päivystävään palvelunumeroon 0200 55 111 (1,75 €/puh. + 0,049 €/sek, jonotus maksaa pvm tai mpm:n).

Taksi Häme tarjoaa taksi- ja tilausajopalvelut yksityisille ja yritysasiakkaille. Meillä sinua kyyditsevät aina kokeneet ja luotettavat kuljettajat ja ajanmukaisesti varustelluissa taksiajoneuvoissamme matkustat mukavasti myös vähän pidemmän matkan. Taksi Häme palveleekin aina Jokioisilta Lammille ja Riihimäeltä Pälkäneelle ja kaikkialla tällä välillä – ja tarvittaessa vielä kauemmaksikin. Tarvitsetko kenties kyytiä lentokentälle, sekin onnistuu!

Taksipalvelumme keskiössä on asiakas. Haluamme tarjota ennen kaikkea mukavaa ja joustavaa taksipalvelua. Meille on tärkeää, että sinä asiakkaana pääset perille haluamaasi aikaan, luotettavasti ja turvallisesti.

Paljonko maksaa taksi paikasta A paikkaan B? Voit laskea kuljetusmaksun ennakkoon kätevästi tariffilaskurillamme.

 

Taksipalvelut senioreille

Taksin kuljettaminen on kirjaimellisesti palveluammatti ja meille on kunnia voida työllämme auttaa esimerkiksi ikääntyviä ihmisiä, joille palvelujen saatavuus on haasteellisempaa, joko liikuntarajoitteen, oman auton puuttumisen tai haja-asutusalueella asumisen vuoksi. Kuljetamme asiakkaitamme niin pankkiasioille kuin kauppaan ja terveyskeskukseenkin.

Taksikyydit joka tilanteeseen

Onpa kyseessä sitten lentokenttäkuljetus, tai polttariseurueen kuljetuspalvelu, voit tilata taksin kätevästi meidän kauttamme. Kuinka monta henkilöä matkassa on mukana? Meillä on taksikalustoa kahdelle eri henkilömäärälle. Henkilöautoissamme voimme kyyditä kuljettajan lisäksi neljä henkilöä ja tilataksien henkilömäärä on kahdeksan.

Yritysasiakas, lue lisää yrityspalveluistamme tästä.

Kattava toimialue

Toimimme laajasti Kanta-Hämeen alueella. Palvelumme kattaa Hämeenlinnan, Riihimäen ja Forssan lisäksi myös alueen pienemmät paikkakunnat, kuten Turenki, Hattula, Jokioinen, Tammela, Loppi, Hausjärvi, Tuulos, Janakkala, Humppila, Lammi, Kalvola ja Renko. Kyyditsemme asiakkaitamme tietysti myös yli kuntarajojen. Toimimme myös Päijät-Hämeen alueella, kuten Lahdessa ja sen lähialueilla. Taksi Hämeen auton saa tilattua myös Valkeakoskella.

Voit tilata taksin kätevästi joko palvelunumeron kautta puh 0200 55 111 tai Taksi Häme -sovelluksen kautta. Lataa Google Play- tai App Storesta ilmaiseksi