Taksi Häme palvelee myös Lahdessa

Taksi Häme on tuttu ja turvallinen Kanta-Hämeen alueella asuville, mutta tiesitkö, että palvelemme asiakkaitamme myös Päijät-Hämeen alueella, kuten Lahdessa, Nastolassa ja Hollolassa.

Taksipalvelumme kuljettaa sinut haluamaasi kohteeseen, sinun aikataulusi mukaisesti. Tarjoamme kyydit niin työhön kuin vapaa-aikaan. Taksikalustomme kattaa henkilöautot ja tilataksit, joten palvelemme 1-8 henkilön seurueita. Tavalliseen taksiin mahtuu maksimissaan neljä henkilöä ja tilataksiemme henkilömäärä on kahdeksan. Kauttamme voit tilata kuitenkin myös isompien porukoiden kuljetuksen.

Ottamalla yhteyttä Taksi Hämeeseen, voimme suunnitella yhdessä tarpeidesi mukaisen kuljetuksen.

Taksikyydit yritysten tarpeisiin

Taksi Häme on aloittanut taksikyytien välittämisen myös Lahden seudulla. Tarjoamme yksityisten taksiajojen lisäksi palveluumme kuuluvat myös taksipalvelut yritysten erilaisiin tarpeisiin Lahden, Nastolan ja Hollolan alueilla.

Lahden alueella voi tilata taksin tilausnumerosta 0200 55 111 sekä Taksi Häme -tilaussovelluksella.

Tarvitseepa yrityksenne sitten lentokenttätaksia, tilataksia työporukan tyky-päivään tai muita kuljetuksia, Taksi Häme tarjoaa ammattitaitoista ja turvallista kyytiä ympäri vuorokauden. Tarjoamme myös premium-tasoiset business-kuljetukset. Ota yhteyttä ja keskustellaan teidän tarpeistanne kuljetusten suhteen!

Monipuoliset kuljetuspalvelut

Palvelumme keskiössä on korkeatasoiset taksipalvelut, kuten henkilökuljetukset ja yrityskuljetukset sekä tilausajot. Kyydissämme liikkuu kätevästi myös erilaiset pientavarat ja paketit sekä ateriat.

Teemme kuntien ja yhteisöjen kanssa monipuolista yhteistyötä esimerkiksi koulukyyditysten ja koulujen tilausajojen suhteen. Tarjoamme myös ateriapalvelujen kuljetuksia. Taksi Häme onkin laadukas, joustava ja kaiken kattava taksipalvelu Lahden, Nastolan ja Hollolan alueella.

Tilaa Taksi Häme

Kun tarvitset tasokasta taksia Päijät-Hämeen alueella, soita Taksi Hämeen ympäri vuorokauden päivystävään palvelunumeroon 0200 55 111 (1,75 €/puh. + 0,049 €/sek, jonotus maksaa pvm tai mpm:n). Voit tilata meiltä kyydin myös kätevien puhelinsovellusten kautta. Tavoitat meidät myös Taksi Häme -tilaussovelluksen kautta.

Tarjoamme tuttua ja turvallista kuljetusta kaikille teille!