TAKSI HÄME – Pirkanmaalla myös Valkeakoskella ja Pälkäneellä

Välitämme taksikyytejä nyt myös Pirkanmaan alueella. Kauttamme voit tilata laadukkaat taksipalvelut niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tarjoamme taksikyytejä yli kuntarajojen.

Taksi Hämeen kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajat vievät sinut ja seurueesi perille sinun aikataulusi mukaisesti. Voit tilata taksin joko puhelimitse 24h päivystävästä palvelunumerosta 0200 55 111 (1,75 €/puh. + 0,049 €/sek, jonotus maksaa pvm tai mpm:n) tai kätevästi Taksi Häme-sovelluksen kautta.

Monipuoliset kuljetuspalvelut

Tarjoamme kattavat taksi- ja kuljetuspalvelut. Ydinosaamistamme on henkilökuljetukset reaaliaikaisena tai ennakkotilauksena. Voit tehdä molemmat tilaukset soittamalla tai applikaation kautta. Kuljettajillamme on hyvä paikallistuntemus ja vuosien kokemus ammattiautoilusta. Juhlapyhinä varaudumme lisäämällä kuljettajia ajovuoroihin.

Meiltä myös taksipalvelut yritysten moninaisiin tarpeisiin. Tarjoamme niin laadukkaat premium-tason VIP-kyyditykset nopeallakin varoitusajalla, kuin isompien työporukoiden ennakkoon varatut tilausajotkin. Teemme myös palvelusopimuksia yritysten kanssa, ota siis yhteyttä ja keskustellaan taksipalveluiden tarpeistanne.

Ajoneuvoissamme kulkeutuvat tarpeen tullen myös erilaiset tavarat ja pienpaketitkin. Lisäksi tarjoamme mm. kunnille ateriakuljetussopimuksia, jolloin viemme ateriakuljetukset esimerkiksi haja-asutusalueiden ikäihmisille. Kysy lisää!

Paikallinen taksi – Valkeakoski ja Pälkäne

Taksi Häme on Hämeen maakunnissa tunnettu ja tuttu taksi. Meidän kuljettajillamme on hyvä paikallistuntemus ja olemme laajentaneet toimintaamme myös Pirkanmaan alueelle Valkeakoskelle ja Pälkäneelle. Meiltä voit tilata taksin joka tilanteeseen.

Taksikuljetuksen nopeaan tarpeeseen saat Taksi Hämeeltä. Kalustomme kattaa henkilöautoja ja tilatakseja, joilla voimme kuljettaa 1-8 henkilöä. Meiltä voit tilata taksin akuutisti tai ennakkoon. Kuljetukset myös isommille porukoille onnistuvat ennakkotilauksella, olipa kyse sitten yrityksen henkilökunnasta tai vaikkapa polttariporukasta.

Kun oma autoilu ei tule enää kysymykseen, kyyditsemme ammattitaidolla ikäihmisiä asioita hoitamaan. Taksilla sujuu kätevästi niin kauppareissut, pankkiasiat kuin kiireettömät terveyskeskuskäynnitkin.

Edullinen kyyti

Taksi Häme tarjoaa erilaisten tapahtumien (kuten messut, konsertit, juhlat ja näyttelyt) aikaan kuljetukset kampanjahintaan. Seuraa ilmoitteluamme!