Joustavat taksipalvelut Kanta-Hämeessä

Tilaa luotettava taksi niin huvituksiin, hyötyyn kuin muihinkin menoihin

Taksi on fiksun kuluttajan valinta siirtyä paikasta A paikkaan B. Taksi Hämeen taksit ja tilataksit tarjoavat sinulle ja mahdolliselle seurueellesi näppärät taksipalvelut Hämeen seudulla helposti, nopeasti ja järkevään hintaan. Toiminta-alueeseemme kuuluvat laajalti koko Kanta-Hämeen kunnat, kuten esimerkiksi Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Valkeakoski, Pälkäne, Forssan seutu, Riihimäki, Loppi, Hausjärvi ja niin edelleen. Yhteensä toimimme 13 paikkakunnalla palvellen asiakkaitamme tutusti ja turvallisesti – tavalla, josta meidät hyvin tunnetaan. Ympärivuorokautiset taksipalvelut ovat vain puhelinsoiton päässä: soita taksi numerosta 0600 55 11 11!

Taksi tai tilataksi joka tilanteeseen

Taksi Hämeen kautta saat tilattua luotettavat taksikuljetukset niin vapaa-aikaan, työmatkalle kuin muihinkin tarkoituksiin. Myös lentokenttäkuljetukset onnistuvat aina varmasti & ajallaan. Kulkemiseen voit tilata joko tavallisen taksin tai tilataksin; tavalliseen taksiin matkustajia mahtuu mukaan neljä, kun taas tilataksiin voimme ottaa kahdeksankin hengen seurueita. Kauttamme onnistuvat vaivattomasti myös isompien porukoiden, kuten vaikkapa yritysten ja polttariseuruiden taksipalvelut.

Oletko yritysasiakas? Lue lisää taksipalveluistamme yrityksille!

Taksipalvelut ikäihmisille

Olemme tarjonneet tasaiset ja turvalliset taksipalvelut Kanta-Hämeen asiakkaillemme jo useiden vuosien ajan. Kyyditsemme ammattitaidolla myös ikäihmisiä, joille oman auton käyttö ei enää tule kysymykseen tai esimerkiksi sukulaiset eivät aina ennätä hätiin. Taksilla esimerkiksi kauppareissut, matkat pankkiin ja postiin taikka tuttavien luo taittuvat mukavasti ystävällisen ja ammattitaitoisen taksikuskin kyydissä.

Taksikortti tuo joustoa elämään

Taksikortti on kätevä tapa hoitaa taksimaksut varsinkin, jos taksin käyttö on säännöllistä. Taksikortti on erinomainen hankinta esimerkiksi omille ikääntyville vanhemmille tai isovanhemmille taikka lapsille esimerkiksi koulukyytejä tai muuta kulkemista varten. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää taksikortin käytöstä maksuvälineenä.

Kampanjahinnoilla kyydit edullisesti

Konserttien, messujen, näyttelyiden, juhlien ja muiden tapahtumien aikaan tarjoamme asiakkaillemme kuljetusta kampanjahintaan. Uusimmista kampanjoista ja tarjouksista pysyt parhaiten kärryillä sosiaalisen median kanavistamme, kuten Facebook-sivuiltamme. Päivitämme uusimpia uutisia myös kotisivuillemme; uusimmat uutiset näet aina kätevästi etusivulta.

Taksilla kuljet helpoiten – ja ekologisesti!

Olitpa sitten viettämässä vapaa-aikaa tai hoitamassa työasioita, taksi on kätevä tapa kulkea nopeasti ja helposti haluttuun määränpäähän. Taksi on turvallinen, joustava ja ekologinenkin valinta, kun yksityisautoilu ja sen mukanaan tuomat päästöt vähenevät. Taksi Häme tarjoaa sekä yksityisille että yritysasiakkaille laadukkaat ja luotettavat taksipalvelut Hämeenlinnan seudulta lähtien aina koko Kanta-Hämeen alueelle.