Tilataksi, lentokenttätaksi ja muut taksikyydit yrityksille

Taksipalvelut Hämeenlinnasta koko Kanta-Hämeen seudulle

Normaalien yksityisajojen lisäksi tarjoamme laadukkaat taksipalvelut myös yritysten tarpeisiin. Tarvitsipa yritys sitten lentokenttätaksia vierailleen, tilataksia työporukan liikkumiseen tai muita kuljetuksia, Taksi Hämeen ammattitaitoiset kuljettajat sekä hyvinvarustellut, tasokkaat taksiautot kyyditsevät yritysasiakkaat nopeasti ja varmasti perille 24/7. Pystymme tarjoamaan myös premium-tasoiset VIP-kuljetukset! Toiminta-alueemme ulottuu Hämeenlinnasta koko Kanta-Hämeen seudulle; palvelemmekin yritysasiakkaita laajasti koko maakunnassa.  Lentokenttätaksi liikennöi myös naapurimaakuntiin. Tarjoamme taksipalvelut ympäri vuorokauden: soita taksi numerosta 0100 0700!

Tilataksi kyydittää helposti koko porukan

Tilataksin kyydissä isompikin seurue pääsee liikkumaan nopeasti ja huolettomasti; pysäköinnistä, bensakuluista tai aikatauluista ei tarvitse huolehtia. Mukavat, tilavat ja viihtyisät taksit sopivat pidempäänkin matkaan, ja reitti on suunniteltavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palvelemme yritysasiakkaita joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Taksipalveluista voidaan tehdä myös palvelusopimus, mikäli yrityksesi tarvitsee kuljetuspalveluita säännöllisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelusopimuksesta, niin kartoitetaan yrityksenne tilanne.

Lentokenttätaksi – luotettavat & nopeat kuljetukset kentälle

Taksi Hämeeltä hoituvat sopimuksen mukaan myös lentokenttäkuljetukset niin yrityksen omalle väelle kuin yritysvierailijoillekin. Lentokenttätaksi on luotettava ja vaivaton tapa matkustaa kentälle tai kentältä kohteeseen; yrityksesi vierailijoihin sujuvan kuljetuksen järjestäminen tekee varmasti vaikutuksen. Kuljettajamme ovat kielitaitoisia asiakaspalvelijoita ja lentokenttäkuljetukset onnistuvat niin henkilöautoilla kuin busseillakin. Lähin lentokenttä sijaitsee Forssassa, mutta sopimuksen mukaan Tampereen lentokenttä, Helsinki-Vantaan lentokenttä ja jopa Turun lentokenttä kuuluvat lentokenttätaksimme palvelualueeseen. Pyydä tarjous lentokenttäkuljetuksesta!

Taksikyydit yrityksille koko Kanta-Hämeessä

Taksi Hämeen taksit palvelevat sinua ja yritystäsi koko Kanta-Hämeen seudulla.  Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Valkeakoski, Pälkäne, Forssan seutu, Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi ovat pääasiallista toiminta-aluettamme, mutta sopimuksen mukaan taksiajot onnistuvat myös kauemmaksi. Tarjoamme yrityksille nopeat, luotettavat ja turvalliset taksikyydit ystävällisen palvelun ja mukavien taksiautojen kyydissä. Olipa kyseessä sitten lentokenttätaksi, tilataksin tarve tai muu yrityskuljetus, käänny meidän puoleemme.